FB Cover.jpg
 

Kickstart Rebild skaber

 Netværk

forretning

udvikling

 

Kickstart Rebild er et boost for nordjyske iværksættere

Det er et fælles miljø, hvor fokus er på at løfte de kommercielle kompetencer hos iværksættervirksomhederne og skabe vækst, udvikling og resultater. Kickstart Rebild er kendetegnet ved at være et inspirerende forretningsmiljø, hvor iværksættere skaber resultater og vækster. I Kickstart Rebild bliver man en del af et klart fokus på markeder, salg, opfølgende rutiner og eksekvering på initiativer.

Kickstart Rebild faciliterer inkubationsmiljøet, som den støttende og sparrende part for iværksætterne. Iværksætterne i Kickstart Rebild, indgår på baggrund af en fælles afstemning af ambitioner og potentiale - udmøntet i en vækstplan for hver iværksættervirksomhed. Den personlige afstemning og vækstplan er vigtige redskaber, der danner grundlaget for, hvordan Kickstart Rebild kan bidrage til iværksætternes succes, resultater og vækst.

 

Telefon

(+45) 4177 6100

 

LOKATION

Østre Allé 6
9530 Støvring

 

Åbningstider

M-Tor 08.00-16-00
Fredag 08.00-15.30
L-Søn Lukket

cup-of-coffee-1280537_1920.jpg

Kickstarterpakkens indhold

Hvad får man helt konkret?

Som en del af Kickstart Rebild indgår du i et fysisk miljø, hvor vi i fællesskab inddrager hinandens viden, kompetencer og erfaringer. 

Det handler om at blive inspireret af vores forskellige perspektiver, udfordringer og erfaringer. Af konkret indhold kan nævnes:

 • Fast sparringsmakker
 • Ugentlige opfølgninger på vækstplaner og aftaler
 • Nem adgang til hjælp og samarbejdsmuligheder med andre virksomheder
 • Inkubationsnetværk
 • Deltagelse på messer og kurser
 • Faste torsdags workshop - sidste torsdag i måneden besøges Kickstart Rebild af forskellige konsulenter og kompetencer.
 • Iværksættercafeer
 • Erhvervsfremmesystemet
 • Rekrutterings- og kapitalsparring
 • Væksthus Nordjylland
 • Kompetencegivende workshops – salgstræning, markedsføring, pitchtræning, idégenerering o.lign.

Iværksætterne bliver således en del af en samlet løsning, hvor alle erhvervsrettede muligheder og programmer skræddersyes den enkelte virksomhed og bringes i spil, i takt med deres udvikling og behov.

 

FIND OS HER:

 
startup-593327_1920.jpg

Hvem er Kickstart Rebild for?

Kickstart Rebild henvender sig til alle iværksættere, der med rette indstilling, ambition og potentiale er i stand til at udvikle og skalere deres virksomhed.

I Kickstart Rebild skabes økonomisk vækst, nye arbejdspladser og internationale potentialer. 

Vores placering i Business Park Nord i Støvring gør, at vi både er attraktive for virksomheden, der kun har behov for et skrivebord, virksomheden, der har behov for eget kontor og virksomheden, der allerede fra start efterspørger en forretningsenhed med kontor, værksted og lager. Fra alle udgangspunkter er det muligt at skalere op og ned – i Kickstart Rebild handler det om at tilbyde de faciliteter der gør, at iværksætternes potentiale forløses på stærkeste vis.

 

MØD os & Følg med på facebook:

 

Kontakt

Kontakt erhvervskonsulent Jacob Werner Sand Nielsen for at høre, om Kickstart Rebild er stedet, hvor du kan skabe en endnu stærkere iværksættervirksomhed - jwsn@rebild.dk / 4177 6100